3 gyakori kérdés rendteremtés előtt

Íme 3 gyakori kérdés, amit rendteremtés előtt szoktatok feltenni:

➛Ki kell takarítanom, mielőtt jössz?

Isten ments! Nincs rá szükség. Legyen minden úgy, ahogy általában. Így legalább egyértelmű, hogy milyen szokások vannak nálad, mi okoz igazán gondot, és minek nincsen helye. Ne szégyenkezz, azért megyek, hogy megszüntessük a mostani állapotot. Úgyhogy fel a fejjel!

➛Milyen tárolókat vegyek?

Semmilyet. Nem érdemes előre bevásárolnod, mert nem tudjuk, hogy miből mennyit kell majd tárolni. Felkészülni és előre tervezni persze érdemes. Ha például az otthoni irodát tesszük rendbe és eddig nem volt semmilyen papírtárolód, akkor szólj, és átbeszéljük a lehetőségeket.

➛Mindenképpen felkerülnek a lakásomban készült fotók a Facebook-oldaladra vagy a www.arendmuveszete.hu oldalra?

Csak akkor, ha beleegyezel. Ha nem szeretnéd, akkor természetesen nem jelennek meg sehol. Megértem és tiszteletben tartom, ha te nem szeretnéd mások számára elérhetővé tenni és megmutatni a privát életed ezen részét.
A rendteremtés előtt és után is készítek fotókat, melyeket a memóval (háromoldalas emlékeztető, hogy legyen mihez nyúlnod, ha a jövőben elakadnál) együtt átküldök neked e-mailen. Ennek az a célja, hogy emlékeztessen, honnan hova jutottunk. Nagyon jó érzés utólag látni, hogy milyen változást értünk el.

Néhány további GYIK-ért kattints ide: http://arendmuveszete.hu/kerdesek-valaszok/

 

2017-09-11T14:57:30+00:00